M'ho varen explicar i ho vaig oblidar.
Ho vaig veure i ho vaig entendre.
Ho vaig fer i ho vaig aprendre.
Confuci, 551-479 aC

Un apunt ràpid...

Demà, 22M, hi ha convocada una vaga d'ensenyament, des de les llars d'infants fins a les universitats. Totes les etapes educatives tenen les seves problemàtiques específiques, però totes estan derivades d'un mal repartiment dels diners públics, de retallar sempre als mateixos i donar també als mateixos.
Mentre cada cop hi ha més escoles privades, anem tancant escoles públiques i augmentant ràtios, per exemple.

Ara bé, el que més ràbia em fa ara mateix és que quan parlem de reforma laboral es convoqui una vaga general, però quan parlem d'educació només sortim els mestres i professors, només nosaltres perdem part del nostre sou...
Que potser no és tant o més important per TOT el país l'educació que no la reforma laboral?
Alguns tenen un curiós sistema de prioritats. Patètic!
Les condicions laborals valen una vaga general (oi tant!) però l'educació també!

Demà, hi siguem tots o no, VAGA per defensar un sistema educatiu públic i de qualitat.
(i no pas per defensar sous i hores de feina, com pretenen fer-nos creure determinats mitjans i partits).