M'ho varen explicar i ho vaig oblidar.
Ho vaig veure i ho vaig entendre.
Ho vaig fer i ho vaig aprendre.
Confuci, 551-479 aC

L'altre dia vaig tenir l'oportunitat de participar, per segon any consecutiu, en la tertúlia sobre la Festa Major que organitza Punt 6 Ràdio i que va tenir lloc el dia 28, vigília de la festa, a la plaça de les Peixateries Velles. Algunes de les reflexions que vam fer sobre el futur o la salut de la festa van ser prou interessants.
Com sol passar a Reus i en el món de la implicació social, amb la majoria de persones de la taula ja hi havia compartit altres experiències, on sovint la majoria de nosaltres portàvem altres barrets. Ja ho diuen... a Reus tothom es coneix. Serà perquè aquest "tothom" s'acaba reduint als RTV, que no té perquè significar de Reus de tota la vida, sinó ficat a Reus fins al moll de l'os, implicat en la ciutat i en la seva gent.

Us deixo amb el fragment del programa on hi ha la tertúlia:


Foto: Jordi Escoda (@debonmati)