M'ho varen explicar i ho vaig oblidar.
Ho vaig veure i ho vaig entendre.
Ho vaig fer i ho vaig aprendre.
Confuci, 551-479 aC

Avui publico un post d'urgència: #sensesenyal
Una televisió ha estat censurada, prohibida. La llibertat d'expressió ha estat vulnerada, atacada, violada. Hi ha hagut un cop immens contra la llibertat, en general, i això ha estat perpetrat per un govern suposadament democràtic. No estic parlant d'egipte, dels països àrabs, de llatinoamèrica, d'alguna república bananera africana, d'algun país llunyà...  Estic parlant d'Europa, de casa nostra, del País Valencià i, evidentment... de TV3.
Més enllà d'arguments legalistes, qüestions de normatives, de lleis, sotmeses a la voluntat d'un govern, cal tenir clar que TV3 es veia fins ahir al País Valencià, no pas gràcies a l'obra de cap organisme oficial, sinó gràcies a la voluntat popular, a la gent del poble que, sota el paraigües d'una associació cultural (ACPV), bastiren una xarxa de repetidors per a poder veure TV3.
Està clar que si la gent del poble s'organitza, paga i manté durant 26 anys una xarxa per a poder veure una TV a tot el territori valencià, la legislació s'ha d'adaptar a la voluntat popular. Algú coneix algun altre cas on una TV es vegi en un territori no pas gràcies a una empresa sinó gràcies a la gent del lloc que ho fa possible?
Si realment els valencians així ho volen, perquè els hi ha de prohibir el seu govern? De què té por el govern dels valencians?
La victòria a les urnes no dóna dret a fer el que es vulgui tirant pel dret i trepitjant el poble.
Deixar sense senyal TV3 és un pas més per a deixar sense senyal la societat valenciana, la llibertat i el pensament crític.